Odkaz hejterom. Slovan nehrá s vidlákmi, ale s majstrami svojich krajín!

Dnes som sa opäť dostal do miernej výmeny názorov s uživateľom Delix24, s ktorým sa kedysi celkom dobre diskutovalo. Bol rozumný a slušný. Len pred touto sezónou sa začal z ničoho nič navážať do slovanistov, že Ružomberok hrá výborný útočný futbal so Slovákmi, kým Slovan hrá so svojími cudzincami hovno…

Potom prišli európske predkolá a výsmech Delixa Slovanu za prvé dva zápasy s Batumi. Lenže Ružomberok potom dosiahol nie príliš lichotivé výsledky v predkolách s Rigou, a Delix24 sa na pol huby ospravedlnil slovanistom, ale s hejtovaním neprestal. Vraj oni nemôžu furt vyhrávať, a vraj hrajú so Slovákmi, a aspoň to ich môže hriať pri srdci.

Odvtedy si Delixa pravidelne doberám spolu s uživateľom Pun1sher za skvelý ružomberský útočný futbal so Slovákmi. Dnes však Ružomberčania otočili zápas proti Bystrici, a to bola príležitosť na ďalšiu výmenu názorov.

Delix24 potom prekvapil týmto fantastickým výronom inteligencie – žiaľ, nedá sa to napísať slušnejšie. Nasledujúci príspevok síce nebol adresovaný mne, ale diskutérovi Pun1sher, každopádne stojí za to ho v tomto kontexte odcitovať:

Napíš Ivkovi (Kmotríkovi) nech kúpi ďalších predražených reprezentantov daných krajín, aby ste mohli zase za rok vypadnúť v 2 kole. Ešte, že vytvorili pre vás tu konferenčnú ligu, kde vám stačí poraziť nejakých vidlákov. Keby RK mal tri šance na poháre ako vy tak ich hráme tiež.

Takže, milý Delix.
Prvá vec: Slovan nehrá proti vidlákom, ale výlučne proti majstrom svojich krajín. Možno Batumi ako majstri Gruzínska sú podľa teba vidláci, každopádne, ak sú vidláci aj vo Ferencvárosi či Olympiakose, ak boli vidláci minulý rok v Berne či predtým v Solúne, tak klobúk dole pred tvojimi znalosťami futbalu.

Druhá vec: Ružomberok ako vicemajster ligy má síce len 1 pokus v predkolách, ale on hrá proti skutočným vidlákom. Ani tých nedokáže porážať konzistentne. Ak si teda Delix myslíš, že by ste na tri pokusy prešli do skupiny Konferenčnej ligy, tak neviem, neviem, proti majstrom by ste nemali šancu. Dostali by ste nakladačku už v prvom predkole, a prešli by ste maximálne do 3. predkola Konferenčnej ligy. Tam by to bola pre vás konečná!

V ďalšom článku ešte popíšem fakt, že Slovan proti majstrom ostatných krajín má obdivuhodnú bilanciu. V posledných rokoch má totiž v predkolách minimum prehier, hoci hejteri sa domnievajú, že bez troch pokusov by do žiadnej skupiny nikdy neprešiel.

Ak si Delix24 myslíš, že by ste s Ružomberkom ako majstri na tri pokusy prešli do skupiny Konferenčnej ligy, tak neviem, neviem, proti majstrom iných krajín by ste nemali šancu. Dostali by ste nakladačku už v prvom predkole LM, a prešli by ste maximálne do 3. predkola Konferenčnej ligy.

Author: Loguv

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *