Chlapci, ďakujeme za postup!

Rok som sa na tejto stránke nevyjadroval, ale nové emócie ma motivovali sa sem vrátiť. Touto cestou by som chcel veľmi pekne poďakovať chlapcom zo Slovana za postup už do 3. predkola Ligy majstrov! Toto sa nám už veľa rokov nepodarilo, aj pred rokom nám to ušlo len veľmi tesne, a preto som naozaj veľmi rád, že to konečne vyšlo.

Veľká pochvala všetkým, ktorí prišli na štadión. Vyše 15-tisíc ľudí doma v 1. predkole a 20-tisíc v druhom predkole sú rekordy Slovana v návštevnosti v týchto fázach súťaže. Som rád, že aj vďaka tomu si klub môže zarobiť potrebné peniaze na ďalšie fungovanie, a tiež na ďalšie posily hráčov.

A do tretice ma veľmi potešila aj diskusia na stránke Sportnet.sk, kde hejteri boli po postupe Slovana cez Mostar tentoraz vo výraznej menšine, a objavilo sa tam veľa prajných a rozumných reakcií. Je fajn, že aspoň po úspechu si môže človek s radosťou prečítať diskusiu.

A ešte k včerajšiemu odvetnému zápasu doma s Mostarom. Ani na chvíľu som neváhal, že postúpime. Jedinú starosť som mal s tým, či dokážeme dať ako prví gól, pretože som bol presvedčený, že ak skórujeme prví, tak pohodlne postúpime. Z tohto pohľadu ma ani nemrzí, že sme nakoniec prišli o dvojgólové vedenie a o výhru. Kľúčové je to, že sme postúpili.

Áno, po kontaktnom góle Mostaru som trochu znervóznel, bál som sa, že príde hneď ďalší, čo sa aj potvrdilo. Ale nakoniec to chlapci umne ubránili, a zaslúžene postúpili.

Tu je presne vidieť, že aj Mostar dokáže hrať futbal, ale iba vtedy, keď nemá čo stratiť. A som rád, že tréner Weiss po zápase veľa chválil, a zbytočne nekritizoval.

Už teraz sa veľmi teším na tretie predkolo!

Ani na chvíľu som neváhal, že postúpime. Z tohto pohľadu ma ani nemrzí, že sme nakoniec prišli o dvojgólové vedenie a o výhru. Kľúčové je to, že sme postúpili.

Author: Loguv

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *